Az Etsy-ről mindenkinek!

Az Etsy egy remek online piactér, ahol mindenki eladhatja a saját kezűleg készített alkotásait. Ezzel a nagyszerű oldallal szeretnék megismertetni minél több kreatív hobbizót!

Reklám

Friss topikok

  • Marton Sylvia: Szia! ÖRÜLÖK, HOGY VÉGRE VALAKI íR AZ ETSY-RŐL. ÉRDEKLŐDNÉK, HOGY A 7-ES ADÓSZÁM ELÉG -E A BOLT NY... (2014.10.12. 20:40) Én és az Etsy
  • cicurka: Szia! Ismeretlenül kereslek. Lenne egy-két kérdésem, ha lehet :). Elolvastam a blogod, de nem talá... (2011.10.03. 08:08) Nem tudsz angolul? Ne aggódj!
  • dióhéj: hű mennyit olvasgattam ezt a blogot és teljesen kínai volt...már nem annyira :) (2011.02.24. 11:33) Elindult a magyar etsy "team"!
  • kazsuvizso: Hű! Eddig nem is tudtam erről az oldalról! Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem. Nagyon szép do... (2010.07.19. 21:59) Mai kincsek

Linkblog

Mi az a treasury?

2010.07.09. 10:55 :: etsybaba

Mi is az a treasury? Szó szerinti fordítással kincsesház, kincstár.

Az Etsy-n a treasury-t a felhasználók állíthatják össze az ott kapható termékekből, a saját ízlésük szerint. Ha nagyon jól sikerül, az Etsy szerkesztői a címlapra is kitehetik. Bármilyen képekből lehet ilyen összeállítást készíteni, de nem árt, ha azért valamilyen logika szerint kapcsolódnak egymáshoz: színek, vagy téma szerint. Persze az is nagyon fontos, hogy a képek szépek és jó minőségűek legyenek. Ellenkező esetben a címlapra kerülés lehetetlen. Nekem kétszer sikerült címlapra kerülnöm a kincseimmel: egyszer a bicikli volt a témám "I want to ride my bicycle" címmel, egyszer meg narancs színű szép tárgyakat ékszereket gyűjtöttem egy csokorba, Orange Life címmel. Az előbbiről sajnos nincs képem, de a narancsról van:) Egy ilyen treasury-be 16 képet kell összeválogatni, ebből 12 jelenik meg és 4 van tartalékban, arra az esetre, ha valamelyik a 12-ből időközben gazdára talál.

Úgy gondolom, aki még csak most ismerkedik az Etsyvel, nem az lesz az első dolga, hogy ilyen kincstárat készítsen, de mivel gyakran fogok ide becsempészni gyönyörű treasury-ket a címlapról, fontosnak tartottam tisztázni, mi is ez valójában. Ha eljön az ideje majd megmutatom a technikai mikéntjét is.

Íme az én narancs kincseim:

 

Szólj hozzá!

Címkék: kincs treasury etsy etsy.com kép gyűjtemény

A bejegyzés trackback címe:

https://youretsy.blog.hu/api/trackback/id/tr502139658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása