Az Etsy-ről mindenkinek!

Az Etsy egy remek online piactér, ahol mindenki eladhatja a saját kezűleg készített alkotásait. Ezzel a nagyszerű oldallal szeretnék megismertetni minél több kreatív hobbizót!

Reklám

Friss topikok

  • Marton Sylvia: Szia! ÖRÜLÖK, HOGY VÉGRE VALAKI íR AZ ETSY-RŐL. ÉRDEKLŐDNÉK, HOGY A 7-ES ADÓSZÁM ELÉG -E A BOLT NY... (2014.10.12. 20:40) Én és az Etsy
  • cicurka: Szia! Ismeretlenül kereslek. Lenne egy-két kérdésem, ha lehet :). Elolvastam a blogod, de nem talá... (2011.10.03. 08:08) Nem tudsz angolul? Ne aggódj!
  • dióhéj: hű mennyit olvasgattam ezt a blogot és teljesen kínai volt...már nem annyira :) (2011.02.24. 11:33) Elindult a magyar etsy "team"!
  • kazsuvizso: Hű! Eddig nem is tudtam erről az oldalról! Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem. Nagyon szép do... (2010.07.19. 21:59) Mai kincsek

Linkblog

Én és az Etsy

2010.07.03. 11:00 :: etsybaba

Én 2008. február 20-án regisztráltam és hoztam létre a boltomat az Etsy-n. Már fogalmam sincs, hogy találtam rá az oldalra. Azóta is szeretettel használom:) A saját kis boltom (frougesart.etsy.com) pátyolgatása mellett folyamatosan nyomonkövetem mások munkáit, a kedvenceim munkáit. Sok ötletet is lehet meríteni. Az ember ráakadhat olyan technikákra nézelődés közben, amikről Magyarországon még hallani sem lehet, sokszor még a szótárban sem találni magyar kifejezést bizonyos technikákra és azok alapanyagaira, kellékeire. Ilyenkor esetleg a Youtube-on meg lehet nézni egy-egy "How to" videót és abból valamennyire kitisztul a kép, hogy miről is van szó: ki, mivel, mit és hogyan csinál. Némi időráfordítással azt is ki lehet szűrni, mire van igény, mivel érdemes foglalkozni. Persze mindenki a saját ismeretein, hobbijain belül tud keresgélni. Egy gyöngyfűzéshez értő nyilván nem fog kovácsoltvas termékeket készíteni, bár lehet, hogy arra nagyobb az igény (ez most csak egy túlzó példa, nincs semmi statisztikai alapja). Azonban ha valaki nagyon lelkes, bármilyen technikát elsajátíthat akármikor. Én személy szerint szeretek új dolgokat kipróbálni. Most épp varrni tanulok. Egyelőre csak fejpántokat készítek és egy másik etsy boltban - személyenként többet is lehet nyitni:) - azokat kezdtem árulni.

Egy szó, mint száz én sok lehetőséget látok az Etsy-ben és eszem ágában sincs abbahagyni. Sőt azért írom ezt a blogot, hogy másokkal is megismertessem, megszerettessem.

Ez itt egy "treasury" az etsy címlapjáról:

3 komment

Címkék: kreatív hobbi hobby etsy kreatív hobbi etsy.com

A bejegyzés trackback címe:

https://youretsy.blog.hu/api/trackback/id/tr32125520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

e-dit 2010.07.09. 23:09:20

Szia!
Nagyon megörültem ennek a blognak! Nagyon jó ötlet és te is szép dolgokat csinálsz! Gratulálok!

etsybaba 2010.07.12. 12:35:52

@e-dit: Örülök neki! Köszönöm szépen! Remélem hasznos lesz:)

Marton Sylvia 2014.10.12. 20:40:40

Szia!
ÖRÜLÖK, HOGY VÉGRE VALAKI íR AZ ETSY-RŐL.
ÉRDEKLŐDNÉK, HOGY A 7-ES ADÓSZÁM ELÉG -E A BOLT NYITÁSÁHOZ VAGY KELL KÉRNI A NAV-NÁL NEMZETKÖZIT?
KÖSZÖNÖM A VÁLASZT!
ÜDV
SYLVIA
süti beállítások módosítása