Az Etsy-ről mindenkinek!

Az Etsy egy remek online piactér, ahol mindenki eladhatja a saját kezűleg készített alkotásait. Ezzel a nagyszerű oldallal szeretnék megismertetni minél több kreatív hobbizót!

Reklám

Friss topikok

  • Marton Sylvia: Szia! ÖRÜLÖK, HOGY VÉGRE VALAKI íR AZ ETSY-RŐL. ÉRDEKLŐDNÉK, HOGY A 7-ES ADÓSZÁM ELÉG -E A BOLT NY... (2014.10.12. 20:40) Én és az Etsy
  • cicurka: Szia! Ismeretlenül kereslek. Lenne egy-két kérdésem, ha lehet :). Elolvastam a blogod, de nem talá... (2011.10.03. 08:08) Nem tudsz angolul? Ne aggódj!
  • dióhéj: hű mennyit olvasgattam ezt a blogot és teljesen kínai volt...már nem annyira :) (2011.02.24. 11:33) Elindult a magyar etsy "team"!
  • kazsuvizso: Hű! Eddig nem is tudtam erről az oldalról! Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem. Nagyon szép do... (2010.07.19. 21:59) Mai kincsek

Linkblog

Bevezető

2010.07.01. 18:00 :: etsybaba

Az a tapasztalatom, hogy ma Magyarországon rengetegen alkotnak, kreatívkodnak hobbiból.  Ráadásul attól, hogy valaki nem végezte el az iparművészeti egyetemet, még lehet nagyon tehetséges és létrehozhat szép, profi és egyedi alkotásokat. Na az ilyen tehetségeknek való az Etsy! Ugyanis lehet hogy néhanap ők is elgondolkoznak azon, hogy milyen jó lenne ezekkel az alkotásokkal pénzt keresni, "neadjisten" egyszer főállásban ebből élni. De ne szaladjunk ennyire előre.

Azért indítom el ezt a blogot, hogy az Etsy.com nevű oldalt minél több kreatív hobbizóval megismertessem. Én már két és fél éve használom. Úgy érzem ezalatt az idő alatt összegyűjtöttem annyi tapasztalatot, amivel segíthetnék másoknak is: hogy működik az oldal, hogyan induljanak el, a regisztrációtól a saját bolt megnyitásán át a termékfeltöltésen át sok mindenről szeretnék írni. Természetesen a felmerülő kérdésekre is szívesen válaszolok!

A hasznos információkon kívül rendszeresen szeretnék majd bemutatni nektek sikeres, tehetséges Etsy boltokat is. Mivel már vannak azért magyar Etsy-sek is néhányan, úgy tervezem, hogy minden szombaton egy magyar boltot , míg szerdánként egy-egy külföldi  boltot mutatok majd be nektek. Ha lesz lehetőségem, igyekszem kis interjút is készíteni az adott bolt tulajdonosával. De a képek úgyis többet mondanak minden szónál:)

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív hobbi hobby etsy kreatív hobbi etsy.com

A bejegyzés trackback címe:

https://youretsy.blog.hu/api/trackback/id/tr692123339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása